IngeVisscher Therapie & Coaching: Ik werk vanuit een christelijke visie op de mens getoetst aan psychologische inzichten en modellen zoals die te vinden zijn in de  contextuele, cognitieve en integratieve gedragswetenschappen.

De aanpak is ervaringsgericht, wat wil zeggen dat ik begin met contact te maken met dat wat vooraan is in jouw leven. Persoonlijke en oprechte aandacht, door jou serieus te nemen met alles wat er is. Zonder oordeel in een vertrouwde en veilige setting. Met elkaar het gesprek aangaan en van daaruit contact te maken met wat er op dat moment speelt en jou dwarszit in het leven van alledag. Maar het begint met een intake.

 

Wanneer je bij mij komt kun je het volgende verwachten: Je hebt telefonisch, of via de mail een afspraak met mij gemaakt. In een eerste gesprek (intake) maken we kennis en gaan we in gesprek over wat de reden is van je komst. Ik werk vanuit het hier en nu. Wat betekent dat datgene waar je over vertelt, gelinkt wordt aan je leven op dit moment in de context van je afkomst en achtergrond.

 

De intake. In zo’n eerste kennismaking gaan we samen verkennen waar op hoofdlijnen de schoen wringt en bekijken we wat de beste aanpak is. Alleen voor christenen? Nee, iedereen is welkom en ook al heb je niets met het christelijk geloof, je bent welkom. Ik respecteer je, zoals al eerder gezegd, met alles wat er is. Ook met je vragen en overtuigingen op dit gebied. Als na de intake blijkt dat jouw hulpvraag een speciale expertise vraagt, dan kan ik je in contact brengen met specialisten die op dat specifieke gebied jou het beste kunnen bijstaan. IngeVisscher Therapie & Coaching staat in contact met een groot netwerk van ervaren therapeuten, psychotherapeuten, systeemtherapeuten en coaches. Vandaar ook dat ik ook vaak praat over ‘wij’. Zie ook onderaan de homepage onder Samenwerken. De intake vindt plaats met Inge Visscher, zie ook Over mij elders op deze website voor een persoonlijke introductie.

 Contact:

www.IngeVisscher.nl 

Beukenallee 2 | 8019 BA | Zwolle

06 15 18 77 25info@ingevisscher.nl