Vanuit thema's die ik in het werken met mijn cliënten tegenkwam, heb ik meerdere trainingen (in samenwerking met anderen) ontwikkeld.  De trainingen zijn o.a. gericht op lichaamsbewustwording en het opdoen van nieuwe ervaringen. Dit altijd met als doel deze ervaringen mee te nemen in je dagelijks leven, waardoor je in staat bent op een andere, betere manier met jezelf (en anderen) om te gaan.

 

Ik en mijn maskers

Op dit moment is er een groep onderweg. Een nieuwe groep start op 10 september 2024. Klik voor meer info op onze  flyer). Deze training geef ik samen met Regine Visscher van www.praktijkregine.nl.

Voor wie?

Deze training is vooral bedoeld voor (HBO) geschoolde coaches/therapeuten. We gaan er dus vanuit dat je al een basisopleiding hebt als hulpverlener of ervaringsdeskundige bent. (Heb je hier vragen over, mail ons gerust)!

Je leert in deze training door ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen, meer begrijpen over blokkades in lichaam en geest en waar de oorsprong zit. Bekijk de flyer hiernaast, voor meer informatie. 

Deze training kan ook als teamtraining gegeven worden, vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Leven in je lijf...!?

 

Verlang jij naar meer ont-spanning en energie? Wil jij meer begrijpen van jezelf? In onze maatschappij zijn we veel met ons hoofd bezig en het contact met ons lichaam steeds meer kwijt geraakt. Wat maakt dat we veel signalen missen. Wij geloven dat lichaam, ziel en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Nieuwsgierig naar wat je lijf je te vertellen heeft? 
Neem dan deel aan de training 'Leven in je lijf...!?'  . Deze training geef ik samen met Marjon Beute (www.integra-cc.nl). Eerstvolgende startdatum nog onbekend).

 

"Deze cursus heeft mij bewust(er) gemaakt van de reacties van mijn lijf. Door aandacht te hebben voor wat mijn lijf mij wil vertellen, heb ik meer inzicht gekregen in wat ik voel en wat ik wil. Ik ervaar meer 'hoofd/lijf-balans', ontspanning en energie, en dat gun ik een ander ook!"  (Jolanda)

"De cursus heeft gebracht dat ik veel beter in staat ben te voelen wat er nou echt bij me speelt. In het leren om niet alleen te denken, maar ook te voelen, heb ik met deze lichaamsgerichte benadering veel bereikt. Geweldig om te ontdekken hoe de, soms eenvoudige, oefeningen je zoveel kunnen brengen in het proces van je beter kunnen voelen." (Jan)